Gratis spreekuren in uw gemeente

Gratis spreekuren in uw gemeente

Gratis spreekuren in uw gemeente

De ombudsman houdt gratis inloopspreekuren. Hier kunt u ook een klacht indienen. Er zijn spreekuren per week in Rotterdam en in de andere aangesloten gemeenten. U kunt met klachten over een van deze gemeenten op al deze spreekuren terecht. Voor een overzicht kijkt u hier.

Bereikbaarheid kantoor in Rotterdam

Het kantoor van de gemeentelijke ombudsman in Rotterdam is goed bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer (tram, bus en metro) als met eigen vervoer. Er is parkeergelegenheid op straat (let op: alleen betaald parkeren op kenteken) en in de nabije parkeergarages Sint Jacobsplaats (Binnenrotte 15), Bijenkorf  (Aert van Nessstraat 16) en Plaza (Kruisstraat 13). Parkeren in een parkeergarage is minder duur dan parkeren op straat.

Klik hier voor de Routeplanner

Klik hier voor de Routeplanner Openbaar Vervoer

Andere manieren van contact

Wilt u direct een online een klacht indienen? Maak dan gebruik van het online klachtenformulier. Verder kunt u ons mailen via info@ombudsmanrotterdam.nl. U kunt ons ook een brief sturen. Die kunt u zenden aan de gemeentelijke ombudsman, Minervahuis I, Meent 106, 3011JR in Rotterdam. Vergeet u niet aan te geven hoe u bereikbaar bent?

U kunt ons natuurlijk ook bellen (werkdagen van 9-16u), 0800 0802.