Albrandswaard

Stadhuis Albrandswaard klein formaat

De ombudsman vindt dat u de klacht eerst moet voorleggen aan de organisatie waarover u klaagt. Die organisatie moet namelijk de gelegenheid krijgen om te reageren en de klacht op te lossen.

Op de website van de gemeente Albrandswaard leest u hoe u een melding of een klacht kunt indienen of bezwaar kunt maken.

Heeft u daarover nog vragen, neem dan contact op met de gemeente Albrandswaard. Bel 010 506 1111 of ga naar de contactpagina op de website van de gemeente.

Contact ombudsman

Heeft u een vraag of klacht voor de ombudsman?

Belt u dan op werkdagen tussen 9 en 16u met 010 411 1600. Of stuur een bericht per mail of brief. U kunt een klacht ook direct via het klachtenformulier indienen. Wij kunnen u daar via de telefoon mee helpen.

Spreekuur

Op de locaties waar de ombudsman zijn spreekuur houdt, gelden  maatregelen tegen de verspreiding van het Covid-virus. Dat kan bijvoorbeeld betekenen dat u een bewijs van vaccinatie, genezing of negatieve test (QR-code) nodig heeft voor toegang en/of dat u een mondkapje moet dragen. Als dit voor u een probleem is neemt u dan contact op via 010 4 11 1600 zodat gekeken kan worde naar een oplossing.

Vanaf september 2021 is er spreekuur in Albrandswaard. Hiervoor moet vooraf een afspraak worden gemaakt via 010 411 1600 (werkdagen 09.00- 16.00 uur). Voor 2022 kan in het eerste halfjaar een afspraak worden gemaakt voor maandag 17 januari , maandag 14 februari, maandag 14 maart, maandag 11 april en maandag 9 mei 2022, telkens tussen 09.00 – 10.00 uur. Het spreekuur op afspraak wordt gehouden in Wijkcentrum De Boekenstal, Dorpsstraat 34 in Poortugaal.

U kunt ook terecht op het spreekuur aan de Meent 106 in Rotterdam. Ook zijn er spreekuren op afspraak in andere gemeenten, bijvoorbeeld in Nissewaard of Hellevoetsluis. Ook hier kunt u als inwoner van Albrandswaard terecht met uw vraag of klacht. We kunnen ook een online afspraak maken.

Meer informatie over alle spreekuren vindt u hier.

Jaarverslagen

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Klacht over de gemeente?

Lees eerst de toelichting

Ja
Nee

Heeft u al bij de gemeente geklaagd?

Ja
Nee

De ombudsman kan uw klacht niet behandelen

Toelichting

Heeft u een reactie ontvangen en bent u ontevreden?

Ja
Nee

Dien eerst uw klacht in bij de gemeente

Toelichting

Dien uw klacht in bij de ombudsman

Online klachtenformulier

Is de reactietermijn verlopen?

Ja
Nee

Dien uw klacht in bij de ombudsman

Online klachtenformulier

Nog even geduld

Toelichting