Metropoolregio Rotterdam Den Haag

Metropoolregio Rotterdam Den Haag 1-1-2015 van start
Wat doet de Metropoolregio?

De Metropoolregio Rotterdam Den Haag (MRDH) is een samenwerkingsverband van 23 gemeenten in de regio’s Rotterdam en Den Haag, ┬ádat zich richt op verkeer, vervoer en verbetering van het economisch investeringsklimaat.

Voor klachten over het optreden van de MRDH of haar medewerkers kunt u bij de gemeentelijke ombudsman in Rotterdam terecht. De ombudsman vindt dat u de klacht eerst moet voorleggen aan de organisatie waarover u klaagt. Die organisatie moet namelijk de gelegenheid krijgen om te reageren en de klacht op te lossen.

Heeft u daarover vragen, neem dan contact op met de MRDH. Bel 088 54 45 100 of ga naar de website van de Metropoolregio.

Contact ombudsman

Heeft u een vraag of klacht voor de ombudsman?

Belt u dan op werkdagen tussen 9 en 16u met 010 411 1600. Of stuur een bericht per mail of brief. U kunt een klacht ook direct via het klachtenformulier indienen. Wij kunnen u daar via de telefoon mee helpen.

De ombudsman volgt de maatregelen tegen verspreiding van corona. Daarom gaan de spreekuren nog niet door zoals u dat gewend bent. Het spreekuur op het bureau in Rotterdam is op afspraak geopend. U kunt hier ook terecht voor klachten over de MRDH, ook als u buiten Rotterdam woont. Meer informatie over de spreekuren, ook in andere gemeenten, vindt u hier.

Bewaren

Bewaren

Klacht over de gemeente?

Lees eerst de toelichting

Ja
Nee

Heeft u al bij de gemeente geklaagd?

Ja
Nee

De ombudsman kan uw klacht niet behandelen

Toelichting

Heeft u een reactie ontvangen en bent u ontevreden?

Ja
Nee

Dien eerst uw klacht in bij de gemeente

Toelichting

Dien uw klacht in bij de ombudsman

Online klachtenformulier

Is de reactietermijn verlopen?

Ja
Nee

Dien uw klacht in bij de ombudsman

Online klachtenformulier

Nog even geduld

Toelichting